020-3014600 bel ons gratis

Hoogwaardige behandelmethode voor blijvende en diepe glans!

Onze behandeling zorgt voor een langdurige bescherming van uw vloer en brengt de diepe kleur en glans van uw houten vloer of parket weer terug.

Parket Behandelen voor een glanzende houten vloer

Parket Behandelen is met jaren ervaring uw expert voor grondige en deskundige voor het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen, borstelen en onderhouden van elke houten vloer of parket.

Door onze authentieke en vakkundige werkwijze brengen wij uw houten vloer weer terug in topstaat en komt de glans van uw vloer weer helemaal terug. U kunt met ons contact opnemen voor een vrijblijvende offerte voor de behandeling van uw parket of houten vloer. Ook kunnen wij u voorzien van advies voor het langer mooi houden van uw vloeren.

Op onze website kunt u tevens eerdere projecten van Parket Behandelen bekijken. Bent u overtuigd van onze vaardigheid? Neem dan contact op en wij gaan snel voor u aan de slag.

Voorbeelden van onze projecten

Soorten hout behandelingen

Schuren

Door het deskundig schuren ontstaat er een nieuwe onbeschadigde laag aan de bovenkant van uw houten vloer. Met verdere behandeling kunnen wij uw vloer of andere oppervlakken weer als nieuw laten glanzen.

Lees meer

Lakken

Door uw vloer te lakken zorgen wij ervoor dat deze weer in topconditie verkeerd. U kunt genieten van een nieuwe uitstraling voor uw vloer en deze krijgt zo ook een beschermende laklaag tegen vuil en vegen.

Lees meer

Reinigen

Doffe plekken en vieze vlekken en vegen weten wij raad mee. Laat uw houten vloer grondig reinigen voor een schone als nieuw uitstraling. Vermijd schade aan uw vloer door verkeerde schoonmaak middelen. Kies Parket Behandelen.

Lees meer

Oliën

Breng de tint en kleur van uw houten vloer terug of kies voor een nieuwe door Parket Behandelen uw vloer te laten oliën. Tevens gemakkelijk in onderhoud waardoor u langer van uw vloer kan genieten.

Lees meer

Waxen

Voor langdurige bescherming tegen vuil en krassen laat uw houten vloer waxen door Parket Behandelen! Met beschermende wax blijft uw vloer jaren lang goed! Neem contact op met Parket Behandelen voor advies.

Lees meer

Borstelen

Hout borstelen brengt de natuurlijke houtlook weer terug in uw vloer door overtollig hout tussen de nerven weg te borstelen. Hierdoor krijgt u een ruwere look die minder glad aanvoelt dan gelakt hout.

Lees meer

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • Langdurige kwaliteitOnze hout behandelingen zijn geschikt voor diverse vloersoorten

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket ontvangen? Of bent u op zoek naar advies voor het langer mooi houden van uw houten vloeren?

Neem vandaag nog contact op met Parket Behandelen

Neem contact op voor meer informatie

Wenst u ook onze hulp bij het behandelen van uw houten vloeren of parket? Neem dan contact op door te bellen naar 020 301 4 600, te mailen via info@parketbehandelen.nl of vul het online contactformulier in. Wij helpen u dan met de optimale behandeling van uw houten vloeren.