020-3014600 bel ons gratis

Houten vloer laten borstelen door Parket Behandelen

Wilt u uw houten vloer een robuuste uitstraling geven? Dan kunt u uw houten vloer of vloeren door ons laten borstelen. Wanneer de vloer geborsteld wordt, komen de nerven extra goed naar voren, wat voor de gewenste robuuste uitstraling zorgt. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vloer naast deze speciale behandelingen, vooraf grondig te laten reinigen. Schakel ons vandaag nog in en profiteer van onze voordelen. Wij:

  • Werken landelijk
  • Stellen de klant altijd centraal
  • Bieden een vrijblijvende offerte
  • Hanteren een stofvrije werkwijze
  • Hebben een 100% tevredenheidsgarantie

Houten vloeren borstelen

Wat is het borstelen van een houten vloer? Met het borstelen van uw houten vloer wordt het zachte hout tussen de hardere houtnerven als het ware weggeslagen. Dat maakt de houtnerven nog beter zichtbaar. Het resultaat van een geborstelde vloer is dat de tekening in het hout veel duidelijker naar voren komt en dat de vloer zo een nog natuurlijker uitstraling krijgt. Borstelen van vloeren kan op verschillende manieren gebeuren. De ene borstel geeft een veel ruwer oppervlak op de houten vloer, terwijl de andere borstel een meer fijne afwerking geeft. Een geborstelde houten vloer voelt in alle gevallen veel natuurlijker aan als u erop loopt. Bovendien is een geborstelde vloer veel minder glad dan een gelakte houten vloer.

houten vloer borstelen

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Meer contrast in geborstelde houten vloeren

Het laten borstelen van uw houten vloer heeft een buitengewoon verfraaiend effect. Dit geldt vooral als er een contrastwerking in de houten vloer moet worden getoond. Een goed voorbeeld van contrastwerking is een donker gerookte eiken vloer met een whitewash afwerking. Het whitewash-effect blijft dan in de houtnerven hangen. De houtnerven worden dan wit en steken sterk af tegen het donkere hout onder de houtnerven. Meer weten over houten vloeren borstelen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw houten vloer of vloeren professioneel laten borstelen? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het bewerken en onderhouden van eiken, beuken, grenen of berken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het borstelen van uw houten vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.