020-3014600 bel ons gratis

Uw parketvloer lakken door Parket Behandelen

Gebruikt u uw parketvloer intensief, of wilt u uw vloer een nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen uw parketvloer voor u lakken. Het ziet er niet alleen mooi uit; lak is natuurlijk de perfecte bescherming voor alle parketvloeren. Bovendien zorgt lak voor een afsluitende laag over uw parket vloer. Hiermee is uw vloer uitstekend beschermd tegen vuil en vocht. Vuil hecht zich namelijk heel moeilijk aan lak. Dat scheelt in de schoonmaak!

Lakken van uw parketvloer

Voordat we uw parketvloer kunnen lakken, moet we deze eerst grondig schuren. Hierbij maken wij bij Parket Behandelen gebruik van professionele schuurmachines. Schuren gebeurt helemaal stofvrij. En met het schuren ontdoen wij het hout van de bovenste laag. Bovendien kunnen wij kleine beschadigingen, zoals krasjes en deuken gemakkelijk uit de vloer te verwijderen. Dat kan bij zowel eiken vloeren als grenen, berken en beuken vloeren worden toegepast. Ten slotte kan de vloer worden afgelakt met een speciale lak. Nadat de lak is opgedroogd, ziet uw parket er weer uit als nieuw.

parket lakken parketvloer

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Gelakte parketvloer eenvoudig te onderhouden

U beschermt uw parketvloer het beste met lak. Lak is namelijk de sterkste vloerafwerking. Bovendien kunnen gelakte parketvloeren heel goed tegen invloeden van buitenaf en zijn ze eenvoudig schoon te houden. Ligt er toch stof of vuil op uw vloer? Dit verwijdert u eenvoudig met een stofzuiger of -wisser. Kleine vlekken haalt u makkelijk weg met een licht vochtige dweil en speciale reiniger voor gelakte parketvloeren. Let wel op: reinig uw vloer niet te nat. Lak kan goed tegen vocht, maar bij te veel water tussen de naden loopt u op termijn kans op zwarte randen of andere schade. Neem bij twijfel altijd even contact op met Parket Behandelen voor het beste advies. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Opknappen van uw gelakte parketvloer

Wordt uw gelakte parketvloer minder mooi? Vraag dan de vloerspecialisten van Parket Behandelen of wij dit voor u kunnen verhelpen. Wees gerust: een gelakte parketvloer gaat heel lang mee en vraagt meestal pas na heel veel jaren om renovatie.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw parketvloeren laten lakken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het lakken van eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het lakken van uw parketvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.