020-3014600 bel ons gratis

Uw houten vloer schuren door Parket Behandelen

Het schuren van uw houten vloer is nodig als normaal onderhoud van uw houten vloer geen tevreden resultaat meer oplevert. Dat is bijvoorbeeld als u kale plekken in de lak heeft, of omdat er zoveel vuil in de poriën van het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw houten vloer/parket ook wel schuren en behandelen, omdat het er dan gewoon weer helemaal als nieuw uitziet met een frisse en soms totaal andere uitstraling. Bel dus Parket Behandelen voor het schuren van uw houten vloeren.

Stofvrij schuren van uw houten vloer

Bent u ook zo trots op uw prachtige houten vloer? Dan wilt u er vast en zeker ook voor zorgen dat uw houten vloer in een optimale conditie blijft. Hout is zeer duurzaam, maar heeft uiteraard wel onderhoud nodig. Wij van Parket Behandelen kunnen u daarbij helpen. Wij beginnen de behandeling van uw houten vloer door het hout te schuren met professionele schuurmachines. Dit kunnen we desgewenst helemaal stofvrij doen. Door het hout te schuren ontdoen wij het hout van de bovenste laag, waardoor wij kleine beschadigingen zoals krassen en deuken gemakkelijk uit de vloer kunnen verwijderen. Dat kan bij zowel eiken vloeren als grenen, berken en beuken vloeren worden toegepast.

houten vloer schuren

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Schuren en afwerken van uw houten vloer

Als uw houten vloer geschuurd is, dient deze te worden afgewerkt. U kunt uw vloer door Parket Behandelen laten lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw vloer te laten lakken? Dan brengen wij na het schuren een speciale transparante lak aan op uw houten vloer. Uw vloer ziet er dan weer uit als nieuw. Oliën is ook een uitstekende mogelijkheid voor het afwerken van hout. Na het schuren van uw vloer, brengen we olie aan voor een prachtig eindresultaat. Een derde mogelijkheid is om na het schuren een laag aan te brengen met hardwax. Hardwax beschermt uw vloer tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u contact met Parket Behandelen opnemen.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw houten vloeren laten schuren en afwerken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het schuren van uw houten vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.