020-3014600 bel ons gratis

Uw parketvloer schuren door Parket Behandelen

Het is raadzaam om uw parketvloer te laten schuren als normaal onderhoud van uw parket geen tevreden resultaat meer oplevert. Dat is bijvoorbeeld als u kale plekken in de lak heeft, of omdat er zoveel vuil in de poriën van het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw parketvloer ook wel schuren en behandelen, omdat hij er dan gewoon weer helemaal als nieuw uitziet met een frisse en soms totaal andere uitstraling. Bel dus Parket behandelen voor het schuren van uw parketvloeren. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Stofvrij schuren van uw parketvloer

Bent u ook zo trots op uw prachtige parket? Dan wilt u er vast en zeker ook voor zorgen dat uw parketvloer in een optimale conditie blijft. Parket is zeer duurzaam, maar heeft uiteraard wel onderhoud nodig. Wij van Parket Behandelen helpen u daar graag bij. De behandeling begint met het schuren van het parket. Hierbij maken wij gebruik van professionele schuurmachines. Dat schuren gebeurt helemaal stofvrij. Met het schuren ontdoen wij de vloer van de bovenste laag. Daarmee kunnen wij kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, gemakkelijk uit de vloer te verwijderen. Dat kan bij zowel eiken vloeren als grenen, berken en beuken vloeren.

parket schuren parketvloer

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Schuren en afwerken van uw parketvloeren

Als uw parketvloer geschuurd is, dient deze te worden afgewerkt. U kunt uw vloer door Parket Behandelen laten lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw vloer te laten lakken? Dan brengen we na het schuren een speciale transparante lak aan op uw parketvloer. Uw vloer ziet er dan weer uit als nieuw. Oliën is ook een uitstekende mogelijkheid voor het afwerken van parket. Na het schuren van uw vloer, brengen we olie aan. Dat levert een prachtig eindresultaat op. Een derde mogelijkheid is om na het schuren een laag aan te brengen met hardwax. Hardwax beschermt uw parketvloer tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u contact met Parket Behandelen opnemen.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw parketvloeren laten schuren en afwerken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het schuren van uw parketvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.