020-3014600 bel ons gratis

Uw houten vloer laten waxen door Parket Behandelen

Gebruikt u uw houten vloer intensief, of wilt u uw houten vloer een nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen uw houten vloer professioneel voor u waxen. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Houten vloer waxen vergroot duurzaamheid

Een houten vloer die u heeft laten waxen is in principe zeer duurzaam. Wanneer hij goed wordt gelegd en regelmatig op de juiste manier wordt onderhouden, kan hij vele jaren mee. Toch biedt het regelmatig reinigen en onderhouden van uw houten vloer niet altijd volledig uitkomst. Na verloop van tijd kunnen er namelijk beschadigingen aan uw vloer ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan krassen, deuken en putten in het hout en aan verkleuringen als gevolg van UV-straling. Het hout schuren en waxen haalt al dit soort oneffenheden moeiteloos weg en vormt zo een houten vloer die er beslist weer wezen mag.

houten vloer waxen

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Voordelen van houten vloer waxen

Eén van de grootste pluspunten van het laten schuren en waxen van uw houten vloer is dat hij er voortaan dus weer helemaal fris en als nieuw uitziet. Daarnaast is door het aanbrengen van de nieuwe laag hoogwaardige hardwax ook het beschermende vermogen weer helemaal op volle kracht. Vuil, zand, stof en vocht krijgen hierdoor voortaan nauwelijks meer de kans om lelijke vlekken of krassen op uw vloer te maken. Ook wordt uw houten vloer minder snel vies. Het mooie van hardwax is dat het in vele prachtige kleuren te verkrijgen is, waardoor we precies de juiste tint voor u kunnen aanbrengen. Extra voordeel is dat uw houten vloer goed plaatselijk bij te werken is met hardwax. Bijzonder handig dus als u een kleine lelijke plek op uw vloer hebt.

Houten vloer waxen en onderhouden

Heeft u uw houten vloer professioneel laten waxen? Zorg er dan voor dat hij zijn mooie uitstraling zo lang mogelijk behoud. Dit kan door hem dagelijks even vrij te maken van vuil, zand en stof met de stofzuiger of een bezem. Daarnaast is het verstandig om zo nu en dan uw houten vloer grondig te reinigen. Dit kan met een geconcentreerde reiniger met alcohol, een reinigingsmiddel en een onderhoudsmiddel van goede kwaliteit. Vraag ons gerust om advies voor het onderhoud van gewaxte houten vloer.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw houten vloer of vloeren professioneel laten waxen? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het onderhoud van van eiken, beuken, grenen of berken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het waxen van uw houten vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.