020-3014600 bel ons gratis

Uw parketvloer laten waxen door Parket Behandelen

Gebruikt u uw parketvloer intensief, of wilt u uw parket een nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen uw parketvloer professioneel voor u waxen. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Parketvloeren waxen vergroot duurzaamheid

Een parketvloer die u heeft laten waxen is in principe zeer duurzaam. Wanneer hij goed wordt gelegd en regelmatig op de juiste manier onderhouden, kan hij vele jaren mee. Toch biedt het regelmatig reinigen en onderhouden van uw vloer niet altijd volledig uitkomst. Na verloop van tijd kunnen er namelijk beschadigingen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan krassen, deuken en putten in het hout en aan verkleuringen als gevolg van UV-straling. Het schuren en waxen van de vloer haalt al dit soort oneffenheden moeiteloos weg en vormt zo een parketvloer die er beslist weer wezen mag.

parket waxen parketvloeren

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Voordelen van parketvloeren waxen

Eén van de grootste pluspunten van het laten schuren en waxen van uw parketvloer is dat hij er voortaan dus weer helemaal fris en als nieuw uitziet. Daarnaast is door het aanbrengen van de nieuwe laag hoogwaardige hardwax ook het beschermende vermogen weer helemaal op volle kracht. Vuil, zand, stof en vocht krijgen hierdoor voortaan nauwelijks meer de kans om lelijke vlekken of krassen op uw vloer te maken. Ook wordt uw parketvloer minder snel vies. Het mooie van hardwax is dat het in vele prachtige kleuren te verkrijgen is, waardoor we precies de juiste tint voor u kunnen aanbrengen. Extra voordeel is dat uw parket goed plaatselijk bij te werken is met hardwax. Bijzonder handig dus als u een kleine lelijke plek op uw vloer hebt.

Parketvloeren waxen en onderhouden

Heeft u uw parketvloer professioneel laten waxen? Zorg er dan voor dat hij zijn mooie uitstraling zo lang mogelijk behoud. Dit kan door hem dagelijks even vrij te maken van vuil, zand en stof met de stofzuiger of een bezem. Daarnaast is het verstandig om zo nu en dan uw parketvloer grondig te reinigen. Dit kan met een geconcentreerde reiniger met alcohol, een reinigingsmiddel en een onderhoudsmiddel van goede kwaliteit. Vraag ons gerust om advies voor het onderhoud van gewaxte parketvloer.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw parketvloeren professioneel laten waxen? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het onderhoud van eiken, beuken, grenen of berken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het waxen van uw parketvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.