020-3014600 bel ons gratis

Referenties

10

Fijne samenwerking

Als aannemer is het altijd een gok zaken te doen met partijen die je niet kent. Gelukkig hebben wij een hele goede ervaring met dit bedrijf. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - juli 23, 2020
10

Prachtig geworden!

Onze verzekeraar heeft dit bedrijf langs gestuurd. Alle vlekken en krassen zijn uit de vloer verdwenen en ook glanst de vloer weer als nieuw! Wij zijn dik tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - juli 22, 2020
7

Erg tevreden

Flink karwei, maar onze marmeren vloer ziet er prima uit. Medewerker komt nog terug voor het vullen van enkele gaatjes en voegen. Had spul niet bij zich ook al was afspraak dat dit zou worden gedaan. Ik ga ervan uit dat dit binnen de prijs valt, want je betaalt best een flink bedrag. Al met al goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - juli 22, 2020
9

mijn vloer ziet er weer uit als nieuw

Ik ben prima geholpen,
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlieland - juli 21, 2020
10

Boven verwachting met een oude nooit onderhouden marmeren vloer

juiste advies, deskundigheid en ervaring medewerker heeft onze vloer teruggebracht waar t hoort, kwaliteit en glans, met 5 jaar garantie!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vught - juli 14, 2020
10

Prima service

Afspraken zijn goed nagekomen. Aardige mensen ook. Vloer is prachtig geworden. Zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Goorn - juli 11, 2020
10

Klantvriendelijk en goed geholpen, met uiteindelijk een prachtig resultaat.

Mijn vrouw zei tegen mij: "Onze marmeren vloer moet weer eens worden schoongemaakt". Ik keek op de website en belde een paar bedrijven op. Van de firma "Marmerbehandelen" kreeg ik direct respons en zij maakten direct een afspraak. Precies op de afgesproken tijd stonden Michael en Charl voor de deur. Zij vroegen naar onze wensen en stelden voor om een proefstukje te behandelen. Zowel schoonmaken met water en daarna kristalliseren. Pas toen mijn vrouw het resultaat zag van de hele keuken, besloten we om ook de rest van de woonkamer te laten doen. Het meubilair werd aan de kant gezet en de woonkamer zag er na een paar uur weer glad en glanzend uit. Een mooi resultaat, echt vakwerk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle aan den IJssel - juli 8, 2020
10

Ik heb een prima resultaat .De keuze om met hun in zee te gaan was een juiste.

Het is een goede keuze geweest om met dit bedrijf zaken te doen. De medewerker heeft ons erg goed geholpen en de test resultaten om te laten zien hoe het zou worden sprake voor zich. Ik kan iedereen aanraden om met dit bedrijf zaken te doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - juli 3, 2020
8

Resultaat is erg mooi

Henk was er op tijd. Uitleg over verder onderhoud werd duidelijk uit gelegd. De leisteen vloer werd grondig in meerdere stappen gereinigd en de vlekken waren weg. Na drogen kwam de impregneer er over. Na 24 uur is hij goed beloopbaar. Ik hoop dat de vloer zo mooi blijft . Dat is afwachten. Loop er nu nog met mijn sokken over heen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Adolfse - juli 3, 2020
7

Prachtig resultaat en vlotte afwerking

Zeer prettig en vlotte afhandeling van de werkzaamheden aan de vloer. Zeer bekwame werknemer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heel - juli 1, 2020
236 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10