020-3014600 bel ons gratis

Parketvloeren laten reinigen door Parket Behandelen

Zoekt u een professioneel bedrijf dat vakkundig uw parketvloer kan reinigen, zodat het er weer uitziet als nieuw? Bel dan direct Parket Behandelen. U kunt natuurlijk zelf in de weer gaan met allerlei reinigingsmiddelen om uw parketvloeren schoon te maken, maar dat brengt risico’s met zich mee. Voor u het weet, raakt uw dierbare houten vloer beschadigd. Het daarom verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Reinigen van gelakte en geoliede parketvloeren

Heeft u hinderlijke Vlekken of strepen op uw parketvloer? Parket Behandelen is de vloerenspecialist die ervoor zorgt dat uw gelakte en geoliede parketvloeren diep en grondig gereinigd worden. Door het efficiënt reinigen van de vloer is het resultaat een prachtige, als nieuw ogende, houten vloer zonder risico dat er vlekken op het parket achterblijven. Doffe en/of vieze parketvloeren knappen wij vakkundig, veilig en effectief voor u op.

parket reinigen parketvloer

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Waarom Parket Behandelen voor het reinigen van houten vloeren?

U schakelt Parket Behandelen in als u uw parketvloer wilt ontdoen van zijn doffe en soms smoezelige uitstraling of grauwsluier. Ook kunnen wij kleurverschillen wegwerken door het reinigen van uw vloer. Als het parket flink vervuild is, maken wij hem weer helemaal als nieuw. Het laten reinigen van uw parketvloeren is ook een goed idee als de huidige beschermlaag niet meer voldoet en aan vervanging toe is. Ook dan kunnen we kleine beschadigingen, zoals deukjes en krasjes netjes en moeiteloos verwijderen.

Voordelen van Parket Behandelen

Schakel Parket Behandelen vandaag nog in voor het grondig reinigen van uw parketvloer en profiteer van onze voordelen. Wij:

  • Werken landelijk
  • Stellen de klant altijd centraal
  • Bieden een vrijblijvende offerte
  • Hanteren een stofvrije werkwijze
  • Hebben een 100% tevredenheidsgarantie

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw parketvloeren professioneel laten reinigen? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het onderhoud van van eiken, beuken, grenen of berken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het reinigen van uw parketvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.