020-3014600 bel ons gratis

Parketvloeren laten oliën door Parket Behandelen

Gebruikt u uw parketvloer intensief, of wilt u uw vloer een nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen uw parketvloer voor u oliën. Het ziet er niet alleen mooi uit; olie is natuurlijk de perfecte bescherming voor parketvloeren. Bovendien zorgt olie voor een afsluitende laag over uw vloer. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Parketvloer oliën vergroot de duurzaamheid

Een parketvloer is zeer duurzaam. Wanneer hij goed wordt gelegd en regelmatig op de juiste manier wordt onderhouden, kan hij vele jaren mee. Toch biedt het frequente reinigen en onderhouden van uw parketvloer niet altijd volledig uitkomst. Na verloop van tijd kunnen er namelijk beschadigingen aan uw vloer ontstaan. Hierbij valt onder meer te denken aan krassen, deuken en putten in het hout en aan verkleuringen als gevolg van UV-straling. De parketvloer schuren en vervolgens oliën haalt al dit soort oneffenheden moeiteloos weg en vormt zo een vloer die beslist weer gezien mag worden.

parket oliën parketvloeren

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Voordelen van parketvloeren oliën

Het oliën van uw parketvloer heeft diverse voordelen. Hij krijgt zijn prachtige natuurlijke uitstraling weer terug en kunt er zelfs een tint of kleur naar keuze op uw vloer laten aanbrengen. Daarnaast is een goed geoliede vloer voortaan nog gemakkelijker te onderhouden. Voor de toekomst is uw houten vloer dus beter beschermd tegen nieuwe verkleuringen en beschadigingen door bijvoorbeeld zand, zonlicht en vocht.

Onderhoud van uw geoliede houten vloer

Heeft u uw parketvloer professioneel laten oliën? Zorg er dan voor dat hij zijn mooie uitstraling zo lang mogelijk behoud. Dit doet u door de vloer dagelijks even vrij te maken van vuil, zand en stof met de stofzuiger of een bezem. Daarnaast is het goed om uw parket regelmatig een goede onderhoudsbeurt te geven. Hiervoor gebruikt u het beste een kwalitatieve onderhoudsolie, een intensiefreiniger en een vlekkenverwijderaar. Ook is het belangrijk dat u een nieuwe vlek op uw vloer direct behandelt. Zo voorkomt u dat de vlek in de vloer trekt. Advies op maat nodig? Bel ons gerust!

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw parketvloeren professioneel laten oliën? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het onderhoud van eiken, beuken, grenen of berken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het oliën van uw parketvloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.