020-3014600 bel ons gratis

Uw houten vloer laten oliën door Parket Behandelen

Gebruikt u uw houten vloer intensief, of wilt u uw houten vloer een nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen uw houten vloer voor u oliën. Het ziet er niet alleen mooi uit; olie is natuurlijk de perfecte bescherming voor alle houten vloeren. Bovendien zorgt olie voor een afsluitende laag over uw houten vloer.

Houten vloer oliën vergroot de duurzaamheid

Een houten vloer is in principe zeer duurzaam. Wanneer hij goed wordt gelegd en regelmatig op de juiste manier onderhouden wordt, kan hij vele jaren meegaan. Toch biedt het frequente reinigen en onderhouden van uw houten vloer niet altijd volledig uitkomst. Na verloop van tijd kunnen er namelijk toch beschadigingen aan uw vloer ontstaan. Hierbij valt onder meer te denken aan krassen, deuken en putten in het hout en aan verkleuringen als gevolg van UV-straling. De houten vloer schuren en vervolgens oliën haalt al dit soort oneffenheden moeiteloos weg en vormt zo een vloer die beslist weer gezien mag worden.

houten vloer oliën

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Voordelen van houten vloer oliën

Het oliën van uw houten vloer heeft diverse voordelen. Het hout krijgt zijn prachtige natuurlijke uitstraling terug en kunt er tevens een tint of kleur naar keuze op uw vloer laten aanbrengen. Daarnaast is een goed geoliede vloer voortaan nog gemakkelijker te onderhouden. Voor de toekomst is uw houten vloer dus beter beschermd tegen nieuwe verkleuringen en beschadigingen door bijvoorbeeld zand, zonlicht en vocht.

Onderhoud van uw geoliede houten vloer

Heeft u uw houten vloer professioneel laten oliën? Zorg er dan voor dat hij zijn mooie uitstraling zo lang mogelijk behoud. Dit doet u door de vloer dagelijks even vrij te maken van vuil, zand en stof met de stofzuiger of een bezem. Daarnaast is het goed om uw houten vloer regelmatig een goede onderhoudsbeurt te geven. Hiervoor gebruikt u het beste een kwalitatieve onderhoudsolie, een intensiefreiniger en een vlekkenverwijderaar. Ook is het belangrijk dat u een nieuwe vlek op uw vloer direct behandelt. Zo voorkomt u dat de vlek in de vloer trekt. Advies op maat nodig? Bel ons gerust!
Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw houten vloer of vloeren professioneel laten oliën? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het onderhoud van eiken, beuken, grenen of berken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het oliën van uw houten vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.