020-3014600 bel ons gratis

Planken van uw grenen vloer laten schuren en behandelen door Parket Behandelen

Is uw grenen vloer erg versleten en wilt u uw vloer een geheel nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen de planken van uw grenen vloer professioneel schuren en behandelen, of zelfs renoveren. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Grenen vloer schuren door Parket Behandelen

Levert gewoon onderhoud van uw grenen vloer niet meer het resultaat op dat u wenst, dan adviseren wij u om uw grenen vloer te laten schuren. Bijvoorbeeld wanneer u kale plekken op de planken heeft, of omdat er zoveel vuil in en op het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw grenen vloer wel helemaal laten renoveren, zodat hij er daarna weer helemaal als nieuw uitziet. Voor alle mogelijkheden over het schuren, behandelen en renoveren van uw grenen vloer, neem gerust contact op met Parket Behandelen.

grenen vloer behandelen parketvloer

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Stofvrij schuren van uw grenen vloer

Een grenen vloer gaat in principe heel lang mee. Zeker als u hem in een optimale conditie houdt. Grenen is zeer duurzaam, maar heeft als vloer wel enig onderhoud nodig. Wij van Parket Behandelen helpen u daar graag bij. De behandeling van het grenen begint met het schuren van de planken. Ziet u daar tegenop? Geen nood! Wij maken gebruik van professionele schuurmachines waarmee we stofvrij kunnen schuren. Met het schuren ontdoen wij de planken van de bovenste laag. Zo kunnen wij kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, gemakkelijk uit elke plank verwijderen.

Grenen vloeren behandelen met lak, olie of wax

Na het schuren kan uw grenen vloer kunnen we de planken van uw vloer op de volgende manieren behandelen. We kunnen de planken lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw grenen vloer te laten lakken? Dan brengen we na het schuren een speciale transparante lak worden aan op de vloer. Nadat de lak is opgedroogd, ziet uw grenen vloer er weer uit als nieuw. Het oliën van de planken is een andere mogelijkheid. Bij deze behandelmethode brengen we na het schuren olie aan op uw vloer. Ook dit geeft een prachtig eindresultaat. Ten slotte kunt uw grenen vloer laten waxen met een hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die uw grenen vloer beschermt tegen invloeden en beschadigingen van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u altijd contact met Parket Behandelen opnemen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw grenen vloer of vloeren professioneel laten onderhouden of renoveren? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het behandelen en/of renoveren van houten vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het schuren, onderhouden of renoveren van uw grenen vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.