020-3014600 bel ons gratis

Planken van uw eiken vloer laten schuren en behandelen door Parket Behandelen

Gebruikt u uw eiken vloer intensief, of wilt u uw vloer een nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen de planken van uw eiken vloer professioneel schuren en behandelen. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Eiken vloer schuren door Parket Behandelen

Als normaal onderhoud van uw eiken vloer geen tevreden resultaat meer oplevert, adviseren wij u uw eiken vloer te laten schuren. Dat is bijvoorbeeld als u kale plekken op de planken heeft, of omdat er zoveel vuil in de poriën van het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw eiken vloer ook wel laten schuren en opnieuw behandelen, zodat hij er daarna weer helemaal als nieuw uitziet. Is uw eiken vloer er erg slecht aan toe? Dan kunnen wij hem ook voor u renoveren. Bel dus Parket behandelen voor het schuren en behandelen van uw eiken vloeren.

eiken vloer behandelen parket

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Stofvrij schuren van uw eiken vloer

U bent vast heel trots op uw prachtige eiken vloer? Dan wilt u er vast en zeker ook voor zorgen dat uw vloer in een optimale conditie blijft. Eiken is zeer duurzaam, maar heeft uiteraard wel onderhoud nodig. Wij van Parket Behandelen helpen u daar graag bij. De behandeling begint met het schuren van uw vloer. Hierbij maken wij gebruik van professionele schuurmachines waarmee we stofvrij kunnen schuren. Met het schuren ontdoen wij de planken van de bovenste laag. Met schuren kunnen wij kleine beschadigingen zoals krassen en deuken gemakkelijk uit elke plank verwijderen.

Eiken vloer behandelen met lak, olie of wax

Na het schuren van uw eiken vloer, kunnen we de planken van uw eiken vloer op de volgende manieren behandelen: we kunnen de planken lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw eiken vloer te laten lakken? Dan zal na het schuren een speciale transparante lak worden aangebracht over de vloer. Nadat de lak is opgedroogd, ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Het oliën van de planken is een andere mogelijkheid. Bij deze behandelmethode brengen we na het schuren olie aan op uw vloer met een prachtig eindresultaat. Tot slot kunt uw eiken vloer laten waxen met hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die de vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u contact met ons opnemen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw eiken vloeren professioneel laten behandelen of renoveren? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het renoveren van uw vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het onderhouden of renoveren van uw eiken vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.