020-3014600 bel ons gratis

Planken van uw beuken vloer laten schuren en behandelen door Parket Behandelen

Is uw beuken vloer erg versleten, of wilt u uw vloer een geheel nieuwe uitstraling geven? Dan kan Parket Behandelen de planken van uw beuken vloer professioneel schuren en behandelen. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Beuken vloer schuren door Parket Behandelen

Als gewoon onderhoud van uw beuken vloer niet meer het resultaat oplevert dat u wenst, dan adviseren wij u om uw beuken vloer te laten schuren. Dat is bijvoorbeeld als u kale plekken op de planken heeft, of omdat er zoveel vuil in en op het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw beuken vloer opnieuw laten behandelen, zodat hij er daarna weer helemaal als nieuw uitziet. Eventueel kunnen wij uw beuken vloer ook voor u renoveren. Bel dus Parket behandelen voor het schuren en behandelen van uw beuken vloeren.

beuken vloer behandelen parket schuren

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Stofvrij schuren van uw eiken vloer

Een beuken vloer gaat in principe heel lang mee. Zeker als u hem in een optimale conditie houdt. Beuken planken zijn zeer duurzaam, maar hebben uiteraard wel enig onderhoud nodig. Wij van Parket Behandelen helpen u daar graag bij. De behandeling begint met het schuren van de beuken planken. Hierbij maken wij gebruik van professionele schuurmachines waarmee we stofvrij kunnen schuren. Met het schuren ontdoen wij de planken van de bovenste laag. Met schuren kunnen wij kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, gemakkelijk uit elke plank verwijderen.

Beuken vloeren behandelen met lak, olie of wax

Na het schuren van uw beuken vloer, kunnen we de planken van uw vloer op de volgende manieren behandelen. We kunnen de planken lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw beuken vloer te laten lakken? Dan kan na het schuren een speciale transparante lak worden aangebracht over de vloer. Als de lak is opgedroogd, ziet uw beuken vloer er weer uit als nieuw. Het oliën van de planken is een andere mogelijkheid. Bij deze behandelmethode brengen we na het schuren olie aan op uw vloer met een prachtig eindresultaat. Ten slotte kunt u uw beuken vloer laten waxen met een hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die de vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u altijd contact met Parket Behandelen opnemen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw beuken vloeren professioneel laten onderhouden of renoveren? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het renoveren van beuken vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het schuren, onderhouden of renoveren van uw beuken vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.