020-3014600 bel ons gratis

Planken van uw berken vloer laten schuren en behandelen door Parket Behandelen

Wilt u uw berken vloer een geheel nieuwe uitstraling geen, of wilt u hem zelfs helemaal laten renoveren? Dan kan Parket Behandelen de planken van uw berken vloer professioneel schuren en behandelen, of zelfs renoveren. Wij zijn al ruim dertig jaar de vloerspecialist voor bedrijven en particulieren in heel Nederland.

Berken vloer schuren door Parket Behandelen

Heeft u er zelf al van alles aan gedaan, maar levert gewoon onderhoud van uw berken niet meer het resultaat op dat u wenst? Dan adviseren wij u om uw berken vloer te laten schuren. Bijvoorbeeld wanneer u kale plekken op de planken heeft, of omdat er zoveel vuil in en op het hout zit dat u het niet meer schoon krijgt. Maar misschien wilt u uw berken vloer wel helemaal laten renoveren, zodat hij er daarna weer helemaal uitziet als nieuw. Voor alle mogelijkheden over het schuren, behandelen en renoveren van uw berken vloer, neem gerust contact op met Parket Behandelen.

berken vloer behandelen parketvloeren

Bekijk onze voordelen

  • Landelijk werkend
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • Vrijblijvende offerte
  • 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Stofvrij schuren van uw berken vloer

Berken vloeren gaan in principe heel lang mee. Zeker als u hem in een optimale conditie houdt. Berkenhout is zeer duurzaam, maar heeft als vloer uiteraard wel enig onderhoud nodig. Wij van Parket Behandelen helpen u daar graag bij. De behandeling van uw berken vloer begint met het schuren van de planken. Ziet u daar tegenop? Geen nood! Wij maken gebruik van professionele schuurmachines waarmee we stofvrij kunnen schuren. Met het schuren ontdoen wij de planken van de bovenste laag. Zo kunnen wij kleine beschadigingen, zoals krassen en deuken, gemakkelijk uit elke plank verwijderen.

Berken vloeren behandelen met lak, olie of wax

Na het schuren van de planken van uw berken vloer, kunnen we uw vloer op de volgende manieren behandelen. We kunnen de planken lakken, oliën of waxen. Kiest u voor het laten lakken van uw berken vloer? Dan brengen we na het schuren een speciale transparante lak aan op de vloer. Nadat de lak is opgedroogd, ziet uw berken vloer er weer uit als nieuw. Het oliën van de planken is een andere mogelijkheid. Bij deze behandelmethode brengen we na het schuren van de planken olie aan op uw vloer. Ook dit geeft een prachtig eindresultaat. Ten slotte kunt uw berken vloer laten waxen met een hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die uw vloer beschermt tegen invloeden en beschadigingen van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u altijd contact met Parket Behandelen opnemen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u ook uw berken vloer of vloeren professioneel laten onderhouden of renoveren? Of wilt u in het algemeen meer informatie over het behandelen en/of renoveren van houten vloeren? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het schuren, onderhouden of renoveren van uw berken vloer.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.