020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Zoetermeer door Parket Behandelen

Bent u in de omgeving van Zoetermeer op zoek naar een specialist op het gebied van houten vloeren behandelen? Neem dan contact op met Parket Behandelen. Parket Behandelen is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloerbehandelingen. Particulieren en bedrijven schakelen ons in voor het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van hun houten vloer. Wenst u ook onze hulp bij het behandelen van uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Zoetermeer? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Schuren van uw parketvloeren in Zoetermeer

Een behandeling van uw houten vloer in Zoetermeer kan de natuurlijke schoonheid van uw houten vloer terugbrengen. De specialisten van Parket Behandelen kunnen u helpen met deze vakkundige behandeling. We beginnen met het verwijderen van de deuken en krassen in uw eiken, grenen, berken of beuken vloer door de planken te schuren. We gebruiken daarbij professionele schuurmachines die in staat zijn om stofvrij te schuren. Dit zorgt voor een optimaal resultaat.

Parket Behandelen Zoetermeer

Parket Behandelen kenmerkt zich door het volgende

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Nadat de houten vloer geschuurd is, kunnen we beginnen met het oliën, waxen of lakken van de vloer. Iedere behandelmethode geeft een ander resultaat. Zo geeft het oliën van een parketvloer een enigszins matte uitstraling aan de vloer. U kunt natuurlijk ook kiezen voor de meer glanzende lak. De lak wordt na het schuren gelijkmatig aangebracht over uw houten vloer. Ten slotte kunt u onze specialisten de parketvloer laten waxen. Hierbij wordt een hardwax aangebracht die een beschermende laag vormt over uw vloer. Welk type behandeling heeft uw voorkeur in Zoetermeer? Laat het ons weten.

parket schuren zoetermeer

Borstelen en reinigen van uw houtvloer

Het borstelen van uw houten vloer behoort ook tot de mogelijkheden bij Parket Behandelen. Door het borstelen worden de nerven in het hout extra goed zichtbaar, wat voor een robuuste uitstraling zorgt. Heeft u een professional nodig bij het reinigen van uw hout vloer? Dan kunt u ook Parket Behandelen inschakelen.

lakken houten vloer zoetermeer

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u onze hulp inschakelen bij schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Zoetermeer? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze bij het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Zoetermeer om uw parketvloer te renoveren.