020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Zaanstad door Parket Behandelen

Wilt u in Zaanstad of omgeving een specialist inschakelen voor het behandelen van uw houten vloer? Dan bent u aan u aan het juiste adres bij Parket Behandelen. Wij zijn een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van vloeren. Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht voor het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van hun parketvloer. Laat ons weten wat u wensen zijn voor het behandelen van uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Zaanstad.

Schuren van uw parketvloeren in Zaanstad

De specialisten van Parket Behandelen kunnen uw houten vloer in Zaanstad weer laten stralen. Om dit te verwezenlijken passen zij de juiste behandelmethode toe. Voor de juiste basis wordt het hout eerst geschuurd. Wij gebruiken hiervoor professionele schuurmachines die de vloer glad maken zonder veel stof achter te laten. Op deze manier kunnen wij eventuele deuken en krassen in hout gemakkelijk verwijderen. Na het schuren is het oppervlak klaar voor de volgende behandeling.

Parket Behandelen Zaanstad

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren werken wij uw houten vloer in Zaanstad afwerken met olie, wax of lak. Welke uitstraling wilt u uw parketvloer geven? Voor een matte uitstraling kunt u de vloer het beste laten oliën. Door de planken te lakken krijgt u een meer glanzend resultaat. Tot slot kunt u de vloer laten waxen. Met hardwax brengen wij een beschermende laag aan over het hout. Dit beschermt uw vloer in Zaanstad voor invloeden van buitenaf. Neem contact met ons op en geef uw voorkeur voor de afwerking van uw vloer aan ons door.

houten vloer onderhouden zaanstad

Borstelen en reinigen van uw hout vloer

Het borstelen van de vloer behoort ook tot mogelijkheden bij Parket Behandelen. Door de vloer te borstelen worden de nerven in het hout meer zichtbaar. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Wilt u ons inschakelen voor het reinigen van uw parket? Dan horen wij het graag van u.

parket schuren zaanstad

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u ook onze specialisten inschakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Zaanstad? Of heeft u behoefte aan meer informatie over een behandeling van uw eiken, beuken, grenen of berken planken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het renoveren van uw houten vloer in Zaanstad.