020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parket vloer door Parket Behandelen

Zoekt u in Woerden of omgeving een professioneel bedrijf dat vakkundig uw houten vloer kan behandelen? Dan bent u bij Parket Behandelen aan het juiste adres. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van vloerbehandelingen. U kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen van uw houten vloeren of parketvloeren. Denk aan schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen en borstelen. Welk type houten vloer het ook is, wij laten vloer weer stralen als vanouds. Wij behandelen bijvoorbeeld eiken, beuken, grenen en berken planken. Wilt u meer te weten komen over behandelen van uw houten vloer? Lees dan verder of neem contact met ons op en geef uw wensen wat betreft de behandeling van uw houten vloer in Woerden aan ons door.

Schuren van uw parketvloeren in Woerden

Bent u in Woerden de trotse eigenaar van een prachtige houten vloer? Dan wilt u ervoor zorgen dat uw parketvloer in een optimale conditie blijft. Wij van Parket Behandelen kunnen u daarbij helpen. De behandeling begint met het schuren van uw vloer. Hierbij maken wij gebruik van professionele schuurmachines die de vloer stofvrij ontdoen van de bovenste laag. Met schuren kunnen wij kleine beschadigingen zoals krassen en deuken gemakkelijk uit de vloer te verwijderen. Deze methode kan bij zowel eiken vloeren als grenen, berken en beuken vloeren worden toegepast.

Parket Behandelen Woerden

Schakel ons vandaag nog in en profiteer van onze voordelen

Wij:

  • werken landelijk
  • stellen de klant altijd centraal
  • bieden een vrijblijvende offerte
  • hanteren een stofvrije werkwijze
  • hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren kan uw houten vloer in Woerden behandeld worden met verschillende methodes. U kunt de vloer laten lakken, oliën of waxen. Kiest u ervoor om uw parketvloer te laten lakken? Dan zal na het schuren een speciale transparante lak worden aangebracht over de parketvloer. Nadat de lak is opgedroogd, ziet uw vloer er weer uit als nieuw. Het oliën van de vloer is een andere mogelijkheid. Bij deze behandelmethode wordt er na het schuren olie aangebracht op uw vloer met een prachtig eindresultaat. Tot slot kunt u de vloer laten waxen met hardwax. Hardwax werkt als een soort harde laag die de vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf. Voor meer informatie over de verschillende soorten behandelingen kunt u contact met ons opnemen.

houten vloer woerden

Borstelen en reinigen van uw houtvloer

Wilt u uw houten vloer in Woerden een robuuste uitstraling geven? Dan kunt u het parket door ons laten borstelen. Wanneer de vloer geborsteld wordt, komen de nerven extra goed naar voren, wat voor de gewenste robuuste uitstraling zorgt. Uiteraard is het ook mogelijk om uw vloer naast de speciale behandelingen, grondig te laten reinigen.

parket woerden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u ook uw parketvloer in Woerden laten schuren, lakken, reinigen of borstelen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het behandelen van uw parketvloer in Woerden.