020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Veenendaal door Parket Behandelen

Bent u in de omgeving van Veenendaal op zoek naar een specialist op het gebied van parket behandelen? Dan zit u helemaal goed bij Parket Behandelen. Parket Behandelen is een echt familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van vloerbehandelingen. Wij passen de juiste behandeling toe bij uw beuken, eiken, grenen of berken planken, zodat uw vloer er weer uitziet als nieuw. Kies er bijvoorbeeld voor om uw vloer te laten schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen. Wat zijn uw wensen voor uw houten vloer in Veenendaal? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

Schuren van uw parketvloeren in Veenendaal

Als trotse eigenaar van een houten vloer wilt u uw parketvloer zo mooi mogelijk houden. Om dit te kunnen verwezenlijken is het noodzakelijk om de vloer periodiek te laten behandelen door een specialist als Parket Behandelen. Een behandeling begint met het schuren van het parket. Wij maken hierbij gebruik van professionele schuurmachines die de vloer stofvrij kunnen schuren. Door de vloer op te schuren worden eventuele krassen en deuken effectief verwijdert. Het schuren van uw vloer kan zowel worden toegepast bij eiken vloeren als grenen, berken en beuken planken.

Parket Behandelen Veenendaal

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Voor het gewenste eindresultaat moet uw vloer in Veenendaal na het schuren behandelt worden met een olie, wax of lak. Wanneer u ervoor kiest om de houten vloer te lakken, zullen onze specialisten na het schuren een transparante lak aanbrengen over de vloer. De lak moet vervolgens opdrogen, waarna uw vloer er weer uitziet als nieuw. Wilt u de parketvloer laten oliën? Dan wordt na het schuren een olie aangebracht die 24 uur moet drogen. De behandeling levert een prachtig resultaat op. Tot slot kunt u er ook voor kiezen om de houten vloer te laten waxen. Bij deze behandelmethode wordt er een hardwax over de vloer aangebracht. De laag hardwax beschermt de vloer tegen invloeden van buitenaf. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende behandelmethodes.

parket schuren veenendaal

Borstelen en reinigen van uw houten vloer

Om een vloer met een robuuste uitstraling te verwezenlijken, kunt u uw vloer in Veenendaal laten borstelen. Met het borstelen worden de nerven in de vloer extra zichtbaar voor het gewenste robuuste resultaat. Wilt u uw houten vloer laten reinigen door een specialist? Dan kunt u ook rekenen op het vakmanschap van Parket Behandelen.

vloer schuren veenendaal

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wenst u ook de hulp van onze specialisten bij het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Veenendaal? Of wilt u meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Neem dan contact met ons op via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van een vrijblijvende offerte voor het behandelen van uw parketvloer in Veenendaal.