020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Utrecht door Parket Behandelen

Wilt u uw houten vloer in Utrecht laten behandelen door een echte professional? Dan bent u aan het juiste adres bij Parket Behandelen. Het familiebedrijf is al meer dan 30 actief in vloerbehandelingen. Particulieren en bedrijven kunnen ons inschakelen voor het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van hun houten vloer. Heeft u ook een eiken, beuken, grenen of berken parketvloer die u weer wilt laten stralen? Neem dan contact met ons op en schakel onze specialisten in.

Schuren van uw parketvloeren in Utrecht

De behandeling van uw houten vloeren in Utrecht zorgt ervoor dat de natuurlijke allure van de vloer behouden blijft. De specialisten van Parket Behandelen kunnen verschillende methodes toepassen voor het gewenste resultaat. Maar eerst zal uw vloer worden geschuurd. Hierbij maken wij gebruik van professionele schuurmachines. Met deze machines is het mogelijk om stofvrij te schuren. Tijdens het schuren wordt uw eiken, grenen, berken of beuken vloer ontdaan van krassen en deuken en klaargemaakt voor de behandeling.

Parket Behandelen Utrecht

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Uw opgeschuurde vloer is vervolgens klaar om te oliën, waxen of lakken. De behandelmethodes hebben hun eigen kenmerken. Wanneer u ervoor kiest de vloer te laten oliën, zal er na het schuren een olielaag worden ingewreven in de vloer. Dit geeft de vloer een enigszins matte uitstraling. Lak zorgt juist weer voor een glans op uw houten vloer. De transparante lak wordt gelijkmatig over uw gehele vloer aangebracht voor een prachtig resultaat. Tot slot kunt u het parket laten waxen. Met waxen wordt er een hardwax laag aangebracht. Deze hardwax beschermt uw vloer uitstekend bij intensief gebruik. Welk type behandeling wilt u toepassen in Utrecht? Laat het ons weten!

parket schuren utrecht

Borstelen en reinigen van uw houten vloer

Een andere specialistische behandeling waarvoor u Parket Behandelen kunt inschakelen, is het borstelen van uw parketvloer in Utrecht. Borstelen maakt de nerven in het hout extra zichtbaar. Dit resulteert in een vloer met een robuuste uitstraling. Ook wanneer u uw houten vloer grondig wilt laten reinigen, kunt u rekenen op Parket Behandelen.

houten vloer onderhoud utrecht

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u ook hulp van onze specialisten bij het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Utrecht? Of wenst u meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen voor het behandelen van uw parketvloer in Utrecht.