020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Rotterdam door Parket Behandelen

Zoekt u in Rotterdam en omgeving een specialist op het gebied van onderhoud van houten vloeren? Dan zit u helemaal goed bij Parket Behandelen. Parket Behandelen is een echt familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het vak van vloeronderhoud. Particulieren en bedrijven kloppen bij ons aan om hun houten vloer te laten schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen. Is uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Rotterdam toe aan een renovatie? Benader ons dan en maak een afspraak.

Schuren van uw parketvloeren in Rotterdam

Met de juiste behandeling kunnen wij uw oude verweerde vloer in Rotterdam weer zijn oude allure teruggeven. Voor een optimaal resultaat moet de parketvloer eerst geschuurd worden door onze specialisten. Dit gebeurd met professionele schuurmachines die stofvrij schuren. Door de vloer te schuren worden krassen en deuken verwijderd en ontstaat er een prachtig gladde basis voor verdere behandelingen.

Parket Behandelen Rotterdam

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na de afronding van het schuren is het tijd om de vloer af te werken door deze te oliën, waxen of lakken. Iedere afwerking geeft uw vloer in Rotterdam een andere uitstraling. Zo geeft het oliën van uw houten vloer een matte uitstraling aan de vloer. Wenst u een meer glanzende uitstraling? Dan kunt u de vloer laten lakken. Hierbij wordt een transparante vloer aangebracht over de parketvloer. Tot slot kunt u de vloer ook laten waxen. Onze specialisten gebruiken hardwax om de vloer te voorzien van een beschermende laag. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw parketvloer in Rotterdam.

parket schuren rotterdam

Borstelen en reinigen van uw hout vloer

Wilt u uw houten vloer een robuuste uitstraling geven? Dan kunt u de vloer laten borstelen. Hierbij worden de nerven van het hout goed zichtbaar, wat voor een robuuste uitstraling zorgt. Ook voor een grondige reiniging van houten vloer kunt u bij ons aankloppen.

houten vloer schuren rotterdam

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp van onze specialisten inschakelen bij het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Rotterdam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze bij het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Neem contact met ons op via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een passende offerte voor de behandeling van uw hout vloer in Rotterdam.