020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Nieuwegein door Parket Behandelen

Zoekt u in de omgeving van Nieuwegein een specialist op het gebied van onderhoud van houten vloeren? Maak dan kennis met Parket Behandelen. Parket Behandelen is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar actief is in professionele vloerbehandelingen. U kunt bij ons terecht voor het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van uw houten vloer. Of het nu gaat om een eiken, beuken, grenen of berken vloer, wij zorgen voor een prachtig resultaat. Lees verder voor meer informatie over onze aanpak of neem direct contact met ons op.

Schuren van uw parketvloeren in Nieuwegein

Een houten vloer bezit een bepaalde natuurlijke allure die u zo lang mogelijk wilt behouden. Om dit te kunnen verwezenlijken is het nodig om de vloer een keer in de zoveel tijd te laten behandelen door een specialist. Schakel dan Parket Behandelen in voor het gewenste resultaat. Om de vloer te kunnen behandelen met een olie, lak of wax, zullen wij de vloer eerst schuren. Hierbij gebruiken wij professionele schuurmachines die de vloer stofvrij kunnen schuren. Eventuele krassen en deuken worden direct verwijdert tijdens het schuren. Het schuren kan zowel worden gedaan bij eiken vloeren als grenen, berken en beuken vloeren.

Parket Behandelen Nieuwegein

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren kunt u uw houten vloer in Nieuwegein laten oliën, waxen of lakken. Het oliën van een houten vloer houdt in dat er na het schuren een olie wordt aangebracht op de vloer. Deze olie dient 24 uur te drogen voordat de vloer betreden mag worden. De olie zorgt ervoor dat uw vloer er weer uitziet als nieuw. Een andere optie is waxen. Bij het waxen van een vloer wordt er een hardwax aangebracht die de vloer beschermt tegen invloeden van buitenaf. Ten slotte kunnen onze specialisten de vloer lakken. Hierbij wordt een transparante lak aangebracht. Welke behandelmethode wilt u toepassen in Nieuwegein? Laat het ons weten.

houten vloer onderhouden nieuwegein

Borstelen en reinigen van uw houten vloer

Een andere speciale behandeling die wij kunnen toepassen, is het borstelen van uw houten vloer in Nieuwegein. Door de vloer te borstelen worden de nerven extra zichtbaar, wat de vloer een robuuste uitstraling geeft. Ook het grondig laten reinigen van uw vloer kunt u overlaten aan onze specialisten. Wij zorgen altijd voor een stralend eindresultaat.

parket schuren nieuwegein

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u uw houten vloer in Nieuwegein laten schuren, lakken, reinigen of borstelen door onze specialisten? Of wenst u meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Neem dan contact met ons op via 085-1054105 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen wat betreft het behandelen van uw parketvloer in Nieuwegein.