020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Leiden door Parket Behandelen

Bent u in de omgeving van Leiden op zoek naar een expert op het gebied van onderhoud van parketvloeren? Dan zit u helemaal goed bij Parket Behandelen. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het professioneel behandelen van vloeren. Wij helpen particulieren en bedrijven met het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van hun houten vloer. Wilt u ook uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer laten behandelen? Neem dan contact met ons op en schakel onze specialisten in.

Schuren van uw parketvloeren in Leiden

Wilt u de prachtige natuurlijke uitstraling van uw houten vloer in Leiden behouden? Laat dan de specialisten van Parket Behandelen langskomen voor een behandeling. Wij beginnen met het schuren van de parketvloer. Door uw eiken, grenen, berken of beuken vloer te schuren, wordt hij ontdaan van krassen en deuken en klaargemaakt voor de behandeling. Wij maken gebruik van professionele schuurmachines die in staat zijn om stofvrij te schuren. Op deze manier krijgen wij een optimaal resultaat.

Parket Behandelen Leiden

Bij ons kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Vervolgens is uw opgeschuurde vloer klaar om te oliën, waxen of lakken. Elke behandelmethode heeft zijn eigen kenmerken. Zo zorgt olie voor een enigszins matte uitstraling van uw vloer. De olie wordt na het schuren in uw vloer gewreven. Bij lakken wordt er een transparante lak gelijkmatig aangebracht over de houten vloer. Lak geeft de vloer een meer glanzende uitstraling. Tot slot kunt u de vloer ook laten waxen. Bij het waxen wordt er een hardwax aangebracht over de vloer. Deze wax beschermt de vloer voor invloeden van buitenaf. Laat ons weten welke behandeling u wilt laten toepassen in Leiden.

vloer schuren leiden

Borstelen en reinigen van uw houten vloer

Wilt u uw houten vloer in Leiden laten borstelen? Dan kunt u ook de specialisten van Parket Behandelen inschakelen. Met het borstelen van de houten vloer worden de nerven van hout extra goed zichtbaar. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Schakel ook onze hulp in wanneer u uw parketvloer grondig wilt laten reinigen.

houten vloer schuren leiden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wenst u ook onze specialisten in te schakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Leiden? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel ons dan via telefoonnummer 085-1054105 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor het behandelen van parketvloer in Leiden.