020-3014600 bel ons gratis

Laat Parket Behandelen uw houten vloer of park behandelen of renoveren

Bent u toe aan het behandelen of renoveren van uw houten (eiken, beuken, grenen of berken) vloer en wilt u door middel van dit onderhoud eventuele krassen of deuken verwijderen? Dan kan specialist Parket Behandelen u hierbij helpen. Met 30+ jaar ervaring weten wij precies wat er gedaan moet worden om het voor u gewenste resultaat te bereiken.

Voorbereiden: schuren, lakken en reinigen van uw parketvloer(en) in Haarlem

Bij het onderhoud beginnen we met uw houten vloer(en) schuren. Dit zodat er geen oneffenheden meer op uw houten vloer zitten en we deze goed kunnen behandelen. Het schuren van uw parket gebeurt met professionele schuurmachines die stofvrij werken. We gebruiken voor de eerste beurt grof schuurpapier en de beurten daarna respectievelijk schuurpapier met steeds fijnere structuur. Dit om uw eiken, beuken, grenen of berken planken op de correcte manier te behandelen en niet aan te tasten. Vervolgens kunnen we beginnen met lakken en reinigen van uw parketvloer(en). Wellicht is uw vloer verkleurd door zonlicht of veelvuldig gebruik. Deze behandelen met een laklaag zorgt voor een nieuwe beschermlaag. Hierdoor ziet uw eiken, beuken, grenen of berken vloer er direct een stuk beter uit. Als de lak opgedroogd is, reinigen wij uw houten vloer nog een keer, zodat van eventuele viezigheid op de lak geen sprake meer is.

Parket Behandelen Haarlem

Naast ervaring biedt Parket Behandelen nog meer voordelen

  • Landelijk werkend
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vrijblijvende offerte
  • Langdurige kwaliteit
  • Stofvrije werkmethodeVoorbeelden van onze projecten

Laat ons uw houten vloer in Haarlem oliën voor een matte afwerking

Het oliën van uw houten vloer zorgt ervoor dat de olie in de eiken, beuken, grenen of berken planken wordt opgenomen. Hierdoor krijgen deze een nieuwere kleur. Ze krijgen hierdoor een matte uitstraling.

Kies voor waxen van uw parketvloer in Haarlem voor een licht glanzend effect

Het waxen van uw houten vloer(en) zorgt voor een extra beschermlaag die latere reinigingsbeurten erg makkelijk maken. Door gebruik te maken van hardwax komt er een licht glanzend effect op de parketvloer(en).

parket schuren haarlem

Borstelen geeft uw vloer van hout een extra levendig effect

Door uw houten vloer van eiken, beuken, grenen of berken te borstelen, worden als het ware de zachte gedeeltes van het hout weg geborsteld. Zo komen de nerven extra goed naar voren en dat geeft een robuuste uitstraling.

houten vloer schuren haarlem

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Schakel Parket Behandelen in om uw houten vloer in Haarlem te behandelen

Is uw parketvloer in Haarlem toe aan onderhoud of wenst u eventuele krassen of deuken te verwijderen? Doe dan een beroep op het specialisme van Parket Behandelen. Zij weten door hun 30+ jaar ervaring als geen ander hoe uw wens omtrent uw houten vloer gerealiseerd moet worden. Bel 020-3014600 of mail info@parketbehandelen.nl voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Parket Behandelen kan daarna bij u in Haarlem langskomen om uw houten (eiken, beuken, grenen, berken) vloer te behandelen of te renoveren met behulp van bijvoorbeeld oliën of waxen.