020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Dordrecht door Parket Behandelen

Zoekt u in de omgeving van Dordrecht een specialist op het gebied van het behandelen van houten vloeren? Maak dan kennis met Parket Behandelen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een familiebedrijf waar bedrijven en particulieren terecht kunnen voor vakkundige vloerbehandelingen. Wij helpen met het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van uw houten vloer. Wenst u ook onze hulp bij het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken parketvloer? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Schuren van uw parketvloeren in Dordrecht

Als trotse eigenaar van een houten vloer wilt u graag de prachtige natuurlijke uitstraling van uw vloer behouden. Met het juiste onderhoud is dat mogelijk. Wanneer u de specialisten van Parket Behandelen langs laat komen in Dordrecht, zullen zij eerst uw houten vloer schuren. Dit doen zij met behulp van een professionele schuurmachines. Deze schuurmachines zijn in staat om stofvrij te schuren. Op deze manier kunnen wij uw eiken, grenen, berken of beuken vloer ontdoen van krassen en deuken en klaarmaken voor de behandeling.

Parket Behandelen Dordrecht

U kunt het volgende van Parket Behandelen verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren kunnen wij beginnen met het oliën, waxen of lakken van uw parketvloer. Kiest u ervoor om de houten vloer te laten oliën? Dan zal onze specialist na het schuren een olie inwrijven in uw vloer. Dit geeft een prachtig mat effect. Wilt u een vloer met een meer glanzende finish? Dan kunt u de vloer laten lakken. Wij brengen dan een transparante lak aan, waarna uw vloer er weer uitziet als nieuw. Tot slot kunnen wij de vloer waxen. Er wordt dan een hardwax aangebracht die de parketvloer goed beschermt bij intensief gebruik. Wij horen graag welke behandeling u wilt laten toepassen in Dordrecht.

houten vloer onderhouden dordrecht

Borstelen en reinigen van uw houten vloer

U kunt ook op onze hulp rekenen wanneer u uw houten vloer in Dordrecht wilt laten borstelen. Borstelen geeft de vloer een bijzondere robuuste uitstraling. Wilt u uw houten vloer grondig laten reinigen? Dan kunt u ook onze specialisten inschakelen.

parket schuren dordrecht

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u uw houten vloer in Dordrecht laten schuren, lakken, reinigen of borstelen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel ons dan via telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij horen dan graag meer over uw wensen op het gebied van het behandelen van een houten vloer in Dordrecht.