020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Diemen door Parket Behandelen

Woont u in de omgeving van Diemen? En zoekt u een bedrijf dat vakkundig uw houten vloer kan behandelen? Dan bent u aan het juiste adres bij Parket Behandelen. Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloerbehandelingen kunnen wij iedere vloer weer laten stralen. U kunt bij ons terecht om uw houten vloer te laten schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen. Wilt u uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Diemen laten renoveren? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Schuren van uw parketvloeren in Diemen

Wilt u uw houten vloer in Diemen weer zijn natuurlijke schoonheid teruggeven? Dan zit u helemaal goed bij Parket Behandelen. Onze specialisten zorgen voor een prachtig eindresultaat. Om de vloer voor te bereiden op de behandeling, wordt hij eerst geschuurd. Hiervoor wordt een professionele schuurmachine gebruikt. Met deze machine is het mogelijk om stofvrij te schuren. Tijdens het schuren wordt de bovenste laag van de parketvloer glad geschuurd. Deuken en krassen worden hierbij verwijderd.. Dit zorgt voor een mooie gladde basis die klaar is voor de behandeling.

Parket Behandelen Diemen

Schakel ons vandaag nog in en profiteer van onze voordelen

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren is het tijd om de hout vloer te oliën, waxen of lakken. Het type afwerking bepaalt de uitstraling van de vloer. Wanneer u de houten vloer laat oliën, zal de vloer een matte uitstraling krijgen. Wenst u een meer glanzende finish? Dan is lak aan te raden. De lak wordt gelijkmatig aangebracht over de gehele vloer met een prachtig eindresultaat. Ten slotte kunt u de vloer ook laten waxen. Hiervoor gebruiken wij hardwax dat een beschermende laag vormt over uw houten vloer. Welk type afwerking heeft uw voorkeur in Diemen? Laat het ons weten.

houten vloer schuren diemen

Borstelen en reinigen van uw hout vloer

Wenst u uw parketvloer een bijzondere robuuste uitstraling te geven? Laat de vloer dan borstelen door onze specialisten. Hierbij worden de nerven in het hout extra goed zichtbaar. Naast het behandelen van uw parketvloer met olie, wax of lak, kunnen wij uw houten vloer ook grondig reinigen.

parket schuren diemen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan de hulp van onze specialisten bij het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Diemen? Of wenst u meer informatie over het behandelen van uw eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel dan telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van een passende offerte voor de behandeling van uw hout vloer in Diemen.