020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Den Haag door Parket Behandelen

Wilt u een echte specialist inschakelen voor het onderhoud van uw parketvloer in Den Haag? Dan staat voor Parket Behandelen voor u klaar. Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloerbehandelingen, weten wij precies hoe wij uw vloer weer kunnen laten stralen. Schakel ons in om uw parketvloer te laten schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen. Wat zijn uw wensen betreft de behandeling van uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Den Haag? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

Schuren van uw parketvloeren in Den Haag

Wij kunnen met onze behandeling uw oude houten vloer in Den Haag weer zijn natuurlijke schoonheid teruggeven. De behandeling van uw parketvloer begint met schuren. Het schuren gebeurd met professionele schuurmachines die zonder stof te veroorzaken uw vloer glad maken. Hierbij worden ook alle deuken en krassen verwijderd, zodat het een mooi glad geheel vormt. De perfecte basis voor de volgende behandeling.

Parket Behandelen Den Haag

Wanneer u onze hulp inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren is het tijd voor het oliën, waxen of lakken van uw houten vloer in Den Haag. Welke afwerking wenst u? Kies voor de afwerking met een olie, wanneer u een meer mat resultaat wenst. Voor een glanzende finish is een lak aan te raden. De lak wordt na het schuren gelijkmatig aangebracht over de gehele vloer. Tot slot kunt u de vloer laten waxen. Hierbij wordt een hardwax aangebracht over de vloer. Deze hardwax vormt een uitstekende beschermlaag voor invloeden van buitenaf. Neem contact met ons op en geef uw wensen wat betreft de afwerking van uw hout vloer in Den Haag aan ons door.

parket schuren en lakken den haag

Borstelen en reinigen van uw houtvloer

Ook het borstelen van uw parketvloer behoort tot de mogelijkheden. Borstelen geeft uw houten vloer in Den Haag een robuuste uitstraling. Heeft uw vloer een grondige reiniging nodig? Dan kunt u ook rekenen op onze hulp.

parket onderhoud den haag

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wenst u in Den Haag onze specialist in te schakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer? Of wilt u meer te weten komen over onze werkwijze tijdens het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen betreft het onderhoud van uw hout vloer in Den Haag.