020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Castricum door Parket Behandelen

Zoekt u in de omgeving van Castricum een specialist op het gebied van het behandelen van houten vloeren? Parket Behandelen staat graag voor u klaar. Als familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij bedrijven en particulieren met vakkundige vloerbehandelingen. Denk aan het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van uw parketvloer. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor het behandelen van uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Castricum.

Schuren van uw parketvloeren in Castricum

Een houten vloer bezit een natuurlijke schoonheid die u uiteraard zo lang mogelijk wilt behouden. Om dit te kunnen realiseren is het verstandig om een specialist voor behandelingen van houten vloeren in te schakelen. Een behandeling door de specialisten van Parket Behandelen laat uw vloer weer stralen als nooit tevoren. De behandeling begint met het schuren van de parketvloer. Dit gebeurd met een professionele schuurmachine die in staat is om de vloer stofvrij te schuren. De vloer wordt zo glad geschuurd en ontdaan van deuken en krassen. Na het schuren is uw parketvloer in Castricum helemaal klaar voor de volgende behandeling.

Parket Behandelen Castricum

Schakel ons in en profiteer van de volgende voordelen

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Wanneer het schuren afgerond is, kunnen de specialisten uw vloer oliën, waxen of lakken. Het type afwerking bepaalt de uitstraling van de vloer. Kies bijvoorbeeld voor het oliën van uw houten vloer, wanneer u uw vloer in Castricum een matte uitstraling wilt geven. Voor een meer glanzende finish is een lak aan te raden. De parketvloer wordt gelijkmatig gelakt voor het beste resultaat. Ten slotte kunt u de vloer ook laten waxen. Onze specialisten brengen dan een hardwax aan over de vloer. De hardwax vormt een beschermende laag over de planken. Neem contact met ons op en geef uw wensen wat betreft de afwerking van uw vloer in Castricum aan ons door.

onderhouden vloeren castricum

Borstelen en reinigen van uw houtvloer

Om een robuuste uitstraling te geven aan uw vloer in Castricum, kunt u de houtvloer ook laten borstelen. Hierbij worden de nerven in het hout extra goed zichtbaar, wat de vloer de robuuste uitstraling geeft. Ook voor het reinigen van uw vloer kunt u rekenen op het specialisme van Parket Behandelen.

houten vloer schuren castricum

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u onze specialisten inschakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Castricum? Of wilt u meer informatie over een behandeling van uw eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel dan telefoonnummer 020-3014600of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk van een passende offerte voor de behandeling van uw hout vloer in Castricum.