020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Bloemendaal door Parket Behandelen

Wilt u uw houten vloer in Bloemendaal laten behandelen door een echte specialist in het behandelen van parketvloeren? Dan zit u helemaal goed bij Parket Behandelen. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloerbehandelingen. Of het nu gaat om het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van uw parketvloer, wij draaien er onze hand niet voor om. Neem contact met ons op en geef uw wensen betreft de behandeling van uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Bloemendaal aan ons door.

Schuren van uw parketvloeren in Bloemendaal

Als eigenaar van een houten vloer in Bloemendaal wilt u graag de natuurlijke schoonheid van de vloer bewaren. Dit is mogelijk door zo nu en dan een specialist in te schakelen van Parket Behandelen voor je juiste behandeling van uw parketvloer. Wij beginnen eerst beginnen met het schuren van de vloer. We maken hierbij gebruik van professionele schuurmachines die in staat zijn om stofvrij te schuren. Op deze manier worden deuken en krassen in het hout gemakkelijk verwijderd. Na het schuren heeft de specialist een mooie gladde basis om de volgende behandeling toe te kunnen passen.

Parket Behandelen Bloemendaal

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Vervolgens is het tijd om de houten vloer te oliën, waxen of lakken. Vooraf informeren wij bij u welk type afwerking uw voorkeur heeft in Bloemendaal. Voor een matte finish raden wij aan om de vloer te laten oliën. Voor een meer glanzende finish is een lak aan te raden. De specialisten zullen uw gehele vloer gelijkmatig oliën of lakken voor het mooiste resultaat. Wilt u uw vloer voorzien van een extra beschermlaag? Dan kunt u de vloer laten waxen met een speciale hardwax. Wij horen graag wat uw wensen zijn betreft de afwerking van uw houten vloer in Bloemendaal.

parket schuren bloemendaal

Borstelen en reinigen van uw hout vloer

Een andere behandeling die u kunt laten uitvoeren door onze specialisten is het borstelen van de parketvloer. Door het borstelen worden de nerven in het hout meer zichtbaar, wat de vloer een robuuste uitstraling geeft. Ook voor het grondig reinigen van uw vloer kunt u rekenen op het vakmanschap van Parket Behandelen.

houten vloer schuren bloemendaal

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wenst u onze specialisten in te schakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Bloemendaal? Of wilt u meer informatie over onze aanpak bij het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Bel dan telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in Bloemendaal om uw houten vloer te renoveren.