020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Beverwijk door Parket Behandelen

Zoekt u in de omgeving van Beverwijk een specialist die uw houten vloeren vakkundig kan behandelen? Maak dan kennis met Parket Behandelen. Parket Behandelen is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van vloeren. Voor een optimaal resultaat kunnen wij uw houten vloeren schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen en borstelen. Wat zijn uw wensen voor uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Beverwijk? Geef het aan ons door.

Schuren van uw parketvloeren in Beverwijk

Wilt u uw houten vloer in Beverwijk weer laten stralen? Dan is een behandeling van uw vloer door een specialist zeer aan te bevelen. De specialisten van Parket Behandelen zorgen voor een prachtig resultaat. De behandeling wordt gestart met het schuren van de vloer. De professionele schuurmachines die wij gebruiken, maken de vloer weer helemaal glad zonder veel stof achter te laten. De eventuele krassen en deuken in het hout worden zo gemakkelijk verwijderd. Na het schuren is het parket klaar voor verdere behandeling.

Parket Behandelen Beverwijk

Schakel ons in en profiteer van de volgende voordelen:

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Voor de verdere afwerking kunt u ervoor kiezen om uw houten vloer te laten oliën, waxen of lakken. Iedere afwerking heeft zijn eigen kenmerken. Het oliën van een hout vloer geeft de vloer een matte uitstraling en het lakken van een parketvloer zorgt juist voor glans. Voor een optimaal resultaat moet de lak of olie goed drogen. Wilt u uw hout vloer beschermen voor invloeden van buitenaf? Dan is het aan te raden om de vloer te behandelen met hardwax. Hardwax zorgt voor een beschermende laag over de planken. Wat zijn uw wensen voor de afwerking van uw parketvloer in Beverwijk?

houten vloer schuren beverwijk

Borstelen en reinigen van uw hout vloer

Het borstelen van de vloer behoort ook tot de mogelijkheden bij Parket Behandelen. Door de vloer te borstelen worden de nerven in vloer extra goed zichtbaar. Dit geeft de vloer een robuuste uitstraling. Wilt u uw vloer grondig laten reinigen? Dan kunt u ook op de hulp van onze specialisten rekenen.

parket schuren beverwijk

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wilt u een van onze specialisten inschakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Beverwijk? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze bij een behandeling van uw eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij hopen u dan zo snel mogelijk te helpen met een vakkundig behandeling van uw houten vloer in Beverwijk.