020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Bergen door Parket Behandelen

Heeft u in Bergen of omgeving behoefte aan de vakkundige hulp van een specialist in het behandelen van houten vloeren? Dan zit u helemaal goed bij Parket Behandelen. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van vloerbehandelingen. Particulieren en bedrijven kloppen bij ons aan om hun parketvloer te laten schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen. Wilt u ons ook inschakelen voor het renoveren van uw eiken, beuken, grenen of berken parketvloer in Bergen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Schuren van uw parketvloeren in Bergen

Hoe zorgt u ervoor dat uw oude houten vloer in Bergen zijn prachtige allure weer terugkrijgt? U schakelt gewoon de specialisten van Parket Behandelen in. Wij laten uw oude vloer weer stralen. De behandeling begint met het schuren van de vloer. Hierbij wordt een professionele schuurmachine gebruikt die de bovenste laag van het hout kan weghalen. De deuken en krassen worden daarbij direct verwijderd voor een prachtig glad resultaat. Nadat de vloer geschuurd is, is het klaar voor de volgende behandeling.

Parket Behandelen Bergen

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Voor welke afwerking kiest u voor uw parketvloer in Bergen? U heeft onder andere de keuze uit oliën, waxen of lakken. De afwerking bepaalt de uitstraling van de hout vloer. Wanneer u de vloer laat oliën, zal het hout een meer matte uitstraling krijgen. Lakken geeft meer glans aan het parket. Tot slot kunt u voor extra bescherming een wax laten aanbrengen. De zogenaamde hardwax beschermt het hout tegen invloeden van buitenaf. Laat ons weten welke afwerking uw voorkeur heeft in Bergen.

parket schuren bergen

Borstelen en reinigen van uw hout vloer

Wilt u uw vloer laten borstelen? Ook dan kunt u aankloppen bij de specialisten van Parket Behandelen. Met borstelen worden de nerven in het hout extra goed zichtbaar, wat de vloer een robuuste uitstraling geeft. Wilt u uw hout vloer een grondige reiniging laten geven? Dan kunt u ook rekenen op onze hulp.

houten vloer schuren bergen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan de hulp van onze specialisten bij het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Bergen? Of wilt u meer informatie over onze aanpak bij een behandeling van uw eiken, beuken, grenen of berken planken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een passende offerte voor de renovatie van uw hout vloer in Bergen.