020-3014600 bel ons gratis

Parket Behandelen: voor glanzende houten vloeren of parket in Amsterdam

Uw houten vloer of parket is onderdeel geworden van uw huis en hoort bij de sfeer die uw woning in Amsterdam uitstraalt. Maar waar gewoond wordt, wordt geleefd. En dat betekent dat de kwaliteit van uw parket mogelijk achteruit gaat. Dat is zeker het geval wanneer u er dagelijks (eventueel met meerdere personen) overheen loopt. En dat is zonde. Maar niet getreurd, want Parket Behandelen helpt u hierbij in Amsterdam. Wij behandelen uw eiken, beuken, grenen of berken vloer grondig en zorgen dat deze deskundig onderhouden wordt. Met een glanzende en verzorgde vloer in topstaat als resultaat. Zo behandelen wij uw houten vloer of parket door deze te schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of te borstelen. Wij hebben in ons familiebedrijf meer dan 30 jaar ervaring met parket onderhouden en weten hierdoor waar we goed op moeten letten.

Het schuren van uw parket in Amsterdam

Bij het behandelen van uw parketvloer kunt u kiezen deze door ons te laten schuren. Dit doen we met professionele schuurmachines die zorgen dat er geen stof vrijkomt. In het begin letten we uiteraard op belangrijke punten als uitstekende spijkers of andere aandachtspunten. Daarna beginnen we met schuren. De eerste beurt behoeft grof schuurpapier en de beurten daarna respectievelijk schuurpapier met steeds fijner wordende structuur.

Parket Behandelen Amsterdam

De samenwerking aangaan met ons biedt u de volgende voordelen

Wij van Parket-behandelen:

  • werken landelijk
  • hanteren een stofvrije werkwijze
  • hebben een 100% tevredenheidsgarantie
  • stellen de klant altijd centraal
  • bieden een vrijblijvende offerteVoorbeelden van onze projecten

Zo gaan wij te werk bij een renovatie of reparatie

Onze aanpak verschilt op verschillende punten met die van andere bedrijven die natuursteen behandelen. Schakelt u ons in voor het behandelen van of het onderhoud aan uw natuursteen vloeren in Amsterdam? Dan sturen we u eerst een heldere en vrijblijvende offerte toe aan de hand van foto’s van uw vloeren, wand, vensterbank of aanrecht van natuursteen, granito, marmer, travertin of Belgisch of Chinees hardsteen. Ook komen we graag bij u langs om een proefstukje van uw vloer in Amsterdam te behandelen. Zo ziet u direct het effect en berekenen we de exacte prijs voor u. Gaat u akkoord met onze werkwijze en offerte? Dan gaan we direct aan de slag met het kristalliseren, schuren, afslijpen, polijsten of impregneren van uw vloer.

Laat Parket Behandelen uw houten vloer lakken

Het lakken van een parketvloer is een wezenlijk onderdeel van het herstellen van de kwaliteit van de vloer. Met een nieuwe lak kan het parket een geheel nieuwe uitstraling hebben. Deze kan bijvoorbeeld zijn verkleurd door zonlicht, of versleten door veelvuldig en langdurig gebruik. Met nieuwe lak krijgt u weer een nieuwe beschermlaag en ziet uw eiken, beuken, grenen of berken vloer er alweer een stuk beter uit.

Parket Behandelen heeft ruime ervaring in Amsterdam met parket reinigen

Parket Behandelen is met haar meer dan 30 jaar ervaring ook gespecialiseerd in het reinigen van parket en houten vloeren. In de loop der tijd kan er veel viezigheid ophopen en in de toplaag van het parket trekken. Door ons een grondige reiniging te laten uitvoeren, weet u zeker dat u weer een schoon en fris parket heeft na de behandeling ervan.

Een nieuw uiterlijk door uw parketvloer in Amsterdam te oliën

Voor we beginnen met oliën van uw parketvloer, zorgen we ervoor dat deze schoon en dus stofvrij is. Dit is belangrijk omdat er anders zichtbare oneffenheden kunnen opspelen. Het is verstandig om met daglicht te oliën, zodat u goed kunt zien welke plekken al behandeld zijn. Na het aanbrengen van de olie wordt de vloer een tijdje niet begaanbaar. Dit is nodig om te zorgen dat de olie goed intrekt. Om dit proces te versnellen zorgen wij er altijd voor dat uw ruimte goed geventileerd wordt.

parket schuren amsterdam

parket onderhoud amsterdam

houten vloer schuren amsterdam

Laat Parket Behandelen uw vloer waxen voor glans of mat effect

Om een lichte glans te verkrijgen in uw parket of houten vloer, maken we gebruik van waxolie. Eventueel kunt u ook kiezen om een mat effect te realiseren, als u dat prefereert. Ook dit biedt een goede bescherming voor uw parketvloer, waardoor u weet dat u er weer een tijdje tegenaan kunt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Borstelen van uw houten vloer in Amsterdam

Met behulp van professionele borstelapparatuur zorgen we voor een aantrekkelijke afwerking door uw houten (eiken, beuken, grenen of berken) vloer te behandelen. Wanneer we dit doen, leggen we de nadruk op het natuurlijke karakter van uw vloer. We zorgen ervoor dat dit goed naar voren komt.

Maak een afspraak met Parket Behandelen voor uw houten vloer in Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Parket Behandelen? Is uw parketvloer ook toe aan een grondige en vakkundige behandeling en aan gedegen onderhoud? Bel dan 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak meteen een afspraak zodat Parket Behandelen uw houten (eiken, beuken, grenen, berken) vloer kan behandelen tot deze er weer helemaal gaaf uitziet.