020-3014600 bel ons gratis

Realiseer een als nieuw glanzend houten parketvloer in Amstelveen

Ligt in uw huis in Amstelveen een houten vloer en is deze toe aan onderhoud? Schakel dan een specialist. Parket Behandelen is de vloerenspecialist voor particulieren en bedrijven. Zij kunnen voor uw parketvloer renoveren en eventuele krassen of deuken verwijderen. Bij veelvuldig gebruik kan het namelijk voorkomen dat uw vloer beschadigt of verslijt. Het hoeven geen grote krassen of deuken te zijn, maar ook kleine schade is al zichtbaar. Wij behandelen uw eiken, beuken, grenen of berken vloer vakkundig en zorgen voor een grondig onderhoud. Door onze 30+ jaar ervaring weten we precies waar we hierbij op moeten letten.

Houten vloer schuren in Amstelveen door Parket behandelen

Schuren is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw houten vloer. Met professionele schuurmachines zorgen we ervoor dat er geen stof vrijkomt tijdens dit proces. De gebruikte korrel van het schuurpapier wordt per schuurbeurt steeds fijner. Dit zorgt voor een optimaal glad resultaat.

Parket Behandelen Amstelveen

Wij bieden tevens de volgende voordelen

Wij:

  • werken landelijk
  • hanteren een stofvrije werkwijze
  • hebben een 100% tevredenheidsgarantie
  • stellen de klant altijd centraal
  • bieden een vrijblijvende offerteVoorbeelden van onze projecten

Houten vloer lakken voor een mat effect

Door uw eiken, beuken, grenen of berken houten vloer in Amstelveen te laten lakken, zorgt u voor een snel herstel van de kwaliteit van uw originele vloer. Deze zal dan snel weer een mooie uitstraling hebben in uw huis Het kan zijn dat uw vloer is verkleurd door zonlicht of veelvuldig gebruik. De lak die wij opnieuw aanbrengen, zorgt weer voor extra bescherming.

Het reinigen van een parket is essentieel

Parket Behandelen heeft al ruim 30 jaar ervaring in het reinigen van houten vloeren. Het kan voorkomen dat er veel viezigheid ophoopt bij langdurig gebruik van de vloer. Sterker nog: dat is vrijwel nooit helemaal te voorkomen. Wij reinigen uw houten vloer grondig, zodat u zeker weet dat u parket er weer als nieuw uitziet.

Parketvloer oliën in Amstelveen voor een nieuw uiterlijk

Bij het oliën van uw parketvloer, zorgen we ervoor dat uw houten vloer schoon is en dat er dus geen stof op zit. Wanneer er wel viezigheid zichtbaar is en de vloer wordt geolied, kunnen er oneffenheden optreden. De olie moet na het inbrengen wel een tijdje intrekken. Gemiddeld tussen de 24 en 48 uur. We ventileren altijd voldoende, zodat we dit proces sneller kunnen voltooien.

Laat Parket Behandelen uw vloer waxen voor glans of mat effect

Wanneer u kiest om uw vloer te laten behandelen met wax, dan kiest u voor een extra laagje bescherming van uw parketvloer. Daarnaast zorgt dit vaak voor een lichte glanslaag over de eiken, beuken, grenen of berken houten planken waaruit uw vloer bestaat. U kunt er ook kiezen voor een matte afwerking van uw vloer.

parket schuren amstelveen

parket onderhoud amstelveen

houten vloer amstelveen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Borstelen van uw houten vloer in Amstelveen

Door uw houten vloer in Amstelveen te laten borstelen, zorgen we voor meer reliëf in de houten planken. Dit zorgt voor een ruw en ruig uiterlijk, wat uitstekend past in gebouwen met een landelijke uitstraling. Het natuurlijke karakter van het hout in de vloer komt dan zeer goed naar voren.

Schakel Parket Behandelen in voor uw houten vloer in Amstelveen

Heeft u de wens om in Amstelveen uw houten parket te laten onderhouden of behandelen, of wilt u deuken of krassen te verwijderen uit uw vloer? Schakel dan Parket Behandelen in. Bel naar 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Na het maken van de afspraak komt Parket Behandelen bij u in Amstelveen langs om uw houten vloer te behandelen of te renoveren door deze bijvoorbeeld te lakken of te oliën.