020-3014600 bel ons gratis

Onderhoud van uw parketvloer in Amersfoort door Parket Behandelen

Wenst u uw houten vloeren in Amersfoort te laten behandelen door een echte professional? Klop dan aan bij Parket Behandelen. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in eersteklas vloerbehandelingen. Wij helpen u met het schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen of borstelen van uw houten vloer. Wat voor u parketvloer u ook heeft, wij laten iedere eiken, beuken, grenen of berken vloer weer stralen. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze of maak direct een afspraak.

Schuren van uw parketvloeren in Amersfoort

Wilt u de natuurlijke allure van uw houten vloer in Amersfoort zo lang mogelijk behouden? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen voor de behandeling van uw parketvloer. De specialisten van Parket Behandelen zorgen voor het gewenste resultaat. Zij beginnen met het schuren van de vloer. Het schuren gebeurd met professionele schuurmachines. Deze machines zijn in staat om de vloer stofvrij te schuren. Na het schuren is uw eiken, grenen, berken of beuken vloer ontdaan van krassen en deuken en klaar voor behandeling.

Parket Behandelen Amersfoort

Wanneer u ons inschakelt, kunt u het volgende verwachten

  • Wij werken landelijk
  • Wij stellen de klant altijd centraal
  • Wij bieden een vrijblijvende offerte
  • Wij hanteren een stofvrije werkwijze
  • Wij hebben een 100% tevredenheidsgarantieVoorbeelden van onze projecten

Lakken, oliën of waxen van uw parket

Na het schuren is het tijd om uw houten vloer in Amersfoort te oliën, waxen of lakken. Iedere behandeling heeft zijn eigen kenmerken. Bij het oliën van de vloer zal de glad geschuurde vloer worden voorzien van een olielaag. Dit geeft de parketvloer een iets mattere uitstraling. Lakken is een andere behandeloptie. Hierbij wordt er een transparante lak aangebracht over de planken. De lak zorgt voor een meer glanzende uitstraling. Tot slot kunt u het parket laten waxen. Er wordt dan hardwax aangebracht over de vloer. Deze hardwax beschermt de vloer tegen invloeden van buitenaf. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende behandelmethoden.

parket schuren amersfoort

Borstelen en reinigen van uw houten vloer

Parket Behandelen is tevens bekwaam in het borstelen van houten vloeren. Door de vloer te borstelen worden de nerven in het hout extra zichtbaar. Dit geeft de vloer een robuuste uitstraling. Wilt u vloer grondig laten reinigen? Ook dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Parket Behandelen.

houten vloer schuren amersfoort

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Neem contact met ons op

Wenst u onze specialisten in te schakelen voor het schuren, lakken, reinigen of borstelen van uw parketvloer in Amersfoort? Of wilt u meer te weten komen over het behandelen van eiken, beuken, grenen of berken planken? Benader ons dan via telefoonnummer 020-3014600 of mail naar info@parketbehandelen.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de behandeling van uw houten vloer in Amersfoort.