020-3014600 bel ons gratis

Uw houten vloer onderhouden of renoveren? Kies voor Parket Behandelen!

Parket Behandelen is specialist in het onderhouden of renoveren van uw houten vloer(en): in schuren, lakken, reinigen, oliën, waxen en borstelen hebben wij meer dan 30 jaar ervaring. Heeft u in Alkmaar last van krassen en deuken in uw houten vloer dan bent u bij ons tevens aan het juiste adres. Wij weten precies wat er moet gebeuren om uw houten vloer weer helemaal als nieuw te kunnen opleveren.

Laat uw vloer voorbehandelen door te schuren, lakken en te reinigen

Is uw vloer in Alkmaar toe aan grondig onderhoud? Schakel dan Parket Behandelen in om deze te laten schuren, lakken en reinigen. Dit is het begin van een nieuw ogende, frisse en beschermde houten vloer. Met professionele schuurmachines schuren wij stofvrij uw eiken, beuken, grenen of berken houten vloer(en). Zo wordt alles geëgaliseerd. Dan kunnen we overgaan op lakken en reinigen van uw parketvloer. Door veel zonlicht of veelvuldig gebruik kan er een kleurverschil optreden in de originele en huidige kleur van uw eiken, beuken, grenen of berken planken. Door deze te lakken zullen wij dit verhelpen. Ook zullen we voor u de vloer reinigen. Dit om te voorkomen dat er viezigheden op uw nieuw behandelde vloer zichtbaar zijn.

Parket Behandelen Alkmaar

Er zijn nog meer voordelen

  • Landelijk werkend
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Vrijblijvende offerte
  • Langdurige kwaliteit
  • Stofvrije werkmethodeVoorbeelden van onze projecten

Uw parketvloer(en) in Alkmaar oliën zorgt voor een mat effect

Als u wenst dat wij van Parket Behandelen uw houten vloer oliën, dan zal deze hierdoor een nieuwe kleur en een matte uitstraling krijgen. Hiermee komen de nerven meer naar voren, omdat de olie door de eiken, beuken, grenen of berken houten planken wordt opgenomen.

Liever een glanzend effect op uw vloer in Alkmaar? Laat deze waxen!

Wanneer wij uw houten vloer(en) waxen, dan geeft dit een extra laag bescherming. U hoeft hierdoor ook minder vaak de parketvloer(en) te reinigen. Althans: dit is vele malen gemakkelijker. Parket Behandelen gebruikt hardwax tijdens het waxen van uw vloer van hout. Dit zorgt ervoor dat de planken van uw vloer gaan glimmen, wat er chique uitziet.

Borstelen brengt uw houten vloer(en) meer naar voren

Tevens behoort borstelen van uw parketvloer(en) tot onze diensten. Wij behandelen uw vloer dan door met professionele borstelmachines over uw eiken, beuken, grenen, berken houten planken heen te gaan. Hiermee slaan we als het ware zachte gedeeltes van het hout in uw parket weg, waardoor er een soort reliëf ontstaat. Eventueel is dit op te vullen met een wash. Het borstelen geeft de houten vloer een robuust en ruig effect qua uitstraling.

Borstelen geeft uw vloer van hout een extra levendig effect

Door uw houten vloer van eiken, beuken, grenen of berken te borstelen, worden als het ware de zachte gedeeltes van het hout weg geborsteld. Zo komen de nerven extra goed naar voren en dat geeft een robuuste uitstraling.

parket renovatie alkmaar

parket schuren alkmaar

houten vloer onderhoud alkmaar

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave voor het behandelen van uw houten vloer of parket? Met 100% tevredenheidsgarantie?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een prijsopgave.

Schakel Parket Behandelen in om uw houten vloer in Alkmaar te behandelen

Wenst u in Alkmaar onderhoud of het verwijderen van eventuele krassen of deuken uit uw houten parketvloer? Laat Parket Behandelen deze lastige klus voor u opknappen. Door meer dan 30 jaar ervaring opgedaan te hebben, weten wij van de hoed en de rand omtrent zowel behandelen en onderhouden als renoveren van houten vloeren. Wilt u advies, een vrijblijvende offerte of een afspraak maken? Neem dan contact op door te bellen via 020-3014600 of te mailen naar info@parketbehandelen.nl. Parket Behandelen komt ook bij u in Alkmaar langs om uw houten (eiken, beuken, grenen, berken) vloer te onderhouden en te behandelen door deze te lakken of te oliën of waxen.